Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0
lakás
0
m2 terasz
0 +
m2 kert

Bemutatjuk a
Mikes Ligetet

A két tömbben tervezett 18 lakásos társasház 42 és 107 m2 közötti lakáskínálattal, a legkorszerűbb fűtési/hűtési és informatikai rendszerekkel, minőségi, környezetbarát anyagok felhasználásával épül.

A háromemeletes épületekbe lifteket építünk be, a pinceszinten teremgarázs készül, opcionálisan elektromos autó töltési lehetőséggel.

A beépített okosotthon rendszerrel irányítható többek között a lakások helyiségenkénti fűtése, hűtése, opcionálisan az árnyékolás, világítás, valamint a kaputelefon és az előkészített riasztórendszer is integrálható.

A lejtős telek adottságait kihasználva valamennyi lakás D-K-i, D-Ny-i tájolású, többségük a környező hegyekre néző panorámával.  A telek 65%-a zöldfelület, nemcsak látványkert, hanem használatra, pihenésre is alkalmas lesz. Minden lakáshoz tartozik legalább egy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerthányaddal (21 m2-től 92 m2-ig) is rendelkeznek. A felső emeleteken kétszintes penthouseokat alakítottunk ki.

 

Az épületekbe levegő/víz hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés rendszert, a fürdőkbe, WC-kbe, opcionálisan a lakás egyéb helyiségeibe is kérhető padlófűtést terveztünk, amely a fokozott hőszigeteléssel kiegészítve gazdaságos, környezetbarát megoldást nyújt a lakások fűtésére, hűtésére és melegvíz ellátására. Minden lakásban mennyezethűtés készül, amely a hagyományos klímaberendezéssel ellentétben egyenletes hőmérsékletet tart a levegő keringetése, huzat és zaj nélkül.

"...a projekt szó szerint a zöldövezet határán épül, ahol számtalan keserűvíz forrás található, védett területen, így lakásainak legtöbbje a környező hegyekre elvehetetlen panorámával rendelkezik."

Friss információk az építkezés előrehaladtáról: iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Tekintse meg elérhető lakásainkat:

  A legjobb helyen

  A társasház Buda jelenleg legdinamikusabban fejlődő környékétől, a kelenföldi kereskedelmi, üzleti és közlekedési központtól sétatávolságra található Mikes Kelemen utcában épül.

  A forgalmas utaktól elzárt, csendes zöldövezeti utca nyugodt lakókörnyezetet biztosít, ugyanakkor tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. A kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkező környék színvonalát tovább emeli a közeljövőben átadásra kerülő Etele Plaza, a Budapest One irodaház és a hamarosan megépülő szuperkórház is.

  4-es metró állomás

  2 buszmegálló, vagy~8-10 perc séta

  Bevásárlóközpontok

  Allee 2 metrómegálló, Etele Plaza pár perc séta

  Budaörsi hipermarketek

  ~10 perc autóval - Auchan, Tesco, Ikea, stb.

  SPAR szupermarket

  600 méteren belül, ~5 perc sétára

  Miért a Mikes Liget?

  Zavartalan mindennapok

  Az alacsony beépítettség alternatívát jelent a zsúfolt lakóparki kínálat mellett.

  Elérhető minőség

  A kiemelkedő minőség és felszereltség mellett elérhető ár.

  Fenntartható, gazdaságos

  Gazdaságosan üzemelő innovatív megoldások, valódi okosotthon funkciók.

  Befektetés

  A fejlődő környék előrevetíti az ingatlanok értéknövekedését.

  Major Konstrukt Kft. © 2021 Minden jog fenntartva.